Pålægsbund

Perfekt til fødselsdage

En pålægsbund eller en pålægskagemand er en hyggelig måde at få smørrebrød på. Her kan dine gæster selv skære lige det stykke, de synes ser lækrest ud, ligesom man gør med en klassisk kagemand til en fødselsdag. En pålægsbund er et stort firkantet stykke brød, pyntet med forskellige slags pålæg, mens en pålægsmand/ pålægskone er formet som en figur med arme, ben og hoved og pyntet herefter.  Hos Vestergades Slagter leverer vi gerne en pålægsbund eller pålægsmand /pålægskone til din næste fødselsdag!

Fokus på kvalitet og smag

Hos Vestergades Slagter er vores vigtigste fokusområder smag og kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og vi sørger altid for at bruge friske, lækre råvarer. Vi pynter din pålægsbund, pålægsmand eller pålægskone fint med forskellige slags pålæg, toppings og grønt. Vi sørger for at sammensætte smage, der komplimenterer hinanden, som man kender fra klassisk smørrebrød. Vores pålæg er naturligvis hjemmelavet og består af klassikere som ’dyrlægens natmad’, æg og rejer og leverpostej med sky. Vi laver både pålægsbunde og ”kagemænd/koner” på bund af enten franskbrød eller rugbrød.

Vi leverer gerne til dig

Uanset hvad og hvem, der fejres, er en pålægsbund eller en pålægskagemand det perfekte lette måltid til fødselsdage, receptioner og lignende. Du kan vælge at hente maden selv i vores slagterbutik i Holstebro, men vi leverer også med glæde maden direkte til din adresse, så du kan koncentrere dig om borddækning og pynt. Vil du vide mere om vores pålægsbunde, pålægskagemænd/ koner, menuer eller råvarer, er du velkommen til at ringe til os på 97 42 01 61. Du kan også sende en mail til post@vestergadesslagter.dk, hvor vi hurtigst muligt besvarer din henvendelse.

Vare Beskrivelse Pris. pr. couv.
Pålægsbund Med forskellige lækre hjemmelavet pålæg. Pænt pyntet. Klar til servering.
Ca. 12 personer
525,00
Pålægskagemand Med forskellige lækre hjemmelavet pålæg. Pænt pyntet op enten som dame eller mand. Klar til servering.
Ca. 10 personer
475,00