Julemenu

Vi leverer maden til din julefrokost!

Vestergades Slagter kan mere end at lange friske bøffer, hjemmelavede postejer og lækre pølser over disken fra vores butik i Hobro. Vi leverer også mad ud af huset – fx julemenuen til din næste julefrokost. Det kan være noget af en opgave at lave mad til et selskab, og derfor anbefaler vi hos Vestergades Slagter, at du læner dig tilbage og nyder dine gæster, mens vi står for madlavningen. Menuen kan du hente hos os på et aftalt tidspunkt, eller vi kan komme forbi med den på adressen, så du kan koncentrere dig om borddækningen.

Fokus på kvalitet og smag

Vestergades Slagter kendt i hele Holstebri, Vinderup og omegn for at have stor fokus på kvaliteten af vores råvarer. Vi anvender altid friske råvarer af god kvalitet, da det er med til at give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Vores julemenu indeholder alt, hvad hjertet begærer, og alt hvad der hører sig til til en rigtig julefrokost. Selvfølgelig er der fokus på kød, og derfor består julemenuen af forskellige former for fisk, deriblandt marineret sild, tarteletter, andebryst og postej. Dog går vi også højt op i tilbehøret, så du får naturligvis karrysalat til din sild, rødkålssalat til din and og risalamande til dessert.

Kontakt os for nærmere info

Når maden til din julefrokost skal smage lidt ekstra godt og kvaliteten skal være i top, sætter Vestergades Slagter en ære i at levere netop dét - så kan du være sikker på, at dine gæster går både glade og mætte derfra. Vil du vide mere om vores julemenu, kødudvalg eller nogle af vores andre menuer, er du velkommen til at kontakte os i dag på 97 42 01 61 eller sende en mail til post@vestergadesslagter.dk. Vi servicerer hver dag kunder fra Holstebro, Vinderup og omegn, og vi glæder os til også at se dig i butikken eller levere maden til dit næste arrangement!

 

Vare Beskrivelse Pris. pr. couv.
Julemenu

Menuen indeholder:
Marineret sild med karrysalat
Fiskefilet med remoulade og citron
Hjemmelavet varmrøget laks på salatbund
1 stk. tarteletter med hjemmelavet tarteletfyld
Stegt andebryst med rødkålssalat
Hjemmelavet leverpostej med bacon og champignon
Risalamande med kirsebærsovs

Inkl. brød og smør

Min. 10 personer

169,00