Grill

Grill ud af huset

Som slagter har vi stor fokus på kvaliteten af vores kød og de andre råvarer, vi hver dag benytter. Derfor går vi naturligvis op i, hvordan de forskellige råvarer tilberedes, og her mener vi at grilning af fx pølser, store bøffer, barbecueben, lammekølle, culottesteg og meget andet, kun gør smagen endnu bedre. Vores grillmenu er velegnet til ethvert arrangement, hvor maden skal være det perfekte samlingspunkt og supplement til en god dag eller aften. Udover lækre pølser, stege, kyllingefileter og meget andet, tilbyder vi desuden også helstegt pattegris, som er velegnet til fester med mange gæster. 

Smagen af sommer – året rundt

Alle elsker smagen af grill, der giver associationer til sol og sommer – året rundt! Vi leverer nemlig vores grillmad uanset årstid, og når du bestiller en af vores grillmenuer til dit arrangement, kan du være sikker på, at der er kælet for tilberedningen og detaljerne. Uanset hvilken en af vores grillmenuer, du vælger, følger der naturligvis lækkert, hjemmelavet tilbehør med. Tilbehøret kan fx bestå af kartoffelsalat, blandet salat, flutes og lignende. Vestergades Slagter har stor fokus på kvalitet, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Det betyder, at du altid får velsmagende mad, uanset om du bestiller en af vores grillmenuer, en af vores andre menuer eller henter bøffer til aftensmaden

Vil du vide mere om vores grillmenu?

Vestergades Slagter er beliggende på Vestergade 21 i Holstebro, og i vore slagterbutik har vi derfor hver dag kunder fra Holsterbro, Vinderup og omegn. Bestiller du en af vores grillmenuer (eller andet) ud af huset, leverer vi det gerne direkte til din adresse. Du er naturligvis også velkommen til at hente maden på et aftalt tidspunkt i butikken. Kontakt Vestergades Slagter i dag på 97 42 01 61 eller sende en mail til post@vestergadesslagter.dk, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål om vores grillemenuer eller andet.

Vare Beskrivelse Pris. pr. couv.
Grill menu 1 stk. marineret bøf eller barbecueben
1 stk. hjemmelavet grillpølse
1 stk. kyllingefilet - fersk eller marineret

Hertil serveres
Kartoffelsalat / Flødekartofler
Blandet salat m/ dressing
1 stk. flûtes

Min 10 couverter
130,00
Fest med krydderi på grillen 1 stk. marineret bøf af tykstegfilet
Hotwings
Kebab steak af gris
1 stk. hjemmelavet grillpølse

Hertil serveres
Orientalsk grillsalat
Tomatsalat
Tzatziki
1 stk. bagt kartoffel m/ smør
1 stk. flûtes

Dessert
Valnøddetærte eller æbletærte

Min 10 couverter
160,00
Skær selv kød Vælg mellem:*
Roastbeef
Højreb
Skinke
Lammekølle
Kalkun m/ pesto
Svinekam
Culotte
Fyldt lammeculotte

Hertil serveres
Flødekartofler eller bagt kartoffel samt årstidens blandet salat.

Min 10 couverter
Over 15 couverter 2 slags kød.
140,00
Helstegt pattegris Med flødekartofler og årstidens blandet salat

Min 30 couverter
145,00